Reizen op maat
Vast contactpersoon
Unieke locaties
Vriendelijk personeel
100% verzekerd op reis
Direct contact?    072 303 48 01
Blog bericht De meest populaire periodes om te reizen naar Marokko
De meest populaire periodes om te reizen naar Marokko

De meest populaire periodes om te reizen naar Marokko

Wanneer is het hoogseizoen in Marokko?

In Nederland en België zijn mensen druk bezig met het uitzoeken van de leukste, mooiste en zonnigste bestemmingen voor de zomervakantie, of hebben al een mooie vakantie geboekt. Is het dan ook hoogseizoen in Marokko?

Uiteraard is Marokko een uitstekende bestemming in de zomervakantie. Ook al is het warm, onze auto’s zijn comfortabel en hebben airco. Wij bieden in de zomermaanden altijd accommodaties aan met zwembad, zodat je lekker kunt afkoelen na een dag op pad te zijn geweest. En wanneer je aan de kust verblijft, kun je natuurlijk ook heerlijk naar het strand! 

De zomermaanden zijn echter niet het hoogseizoen in Marokko. Wanneer dan wel?
In Marokko is het hoogseizoen juist de overige vakanties en dan met name de meivakantie. Die is volgend jaar in heel Nederland van 25 april tot en met 3 mei. Veel scholen hebben ook de week er voor of na vrij. Wij merken dat de boekingen voor die periode nu al binnenstromen! Niet zo gek natuurlijk, want de temperatuur is dan fantastisch en de natuur prachtig.Welke periodes zijn nog meer populair?
Ook de herfstvakantie wordt goed geboekt. Zo hadden wij afgelopen week meerdere personen die een trip naar Marokko cadeau willen doen aan hun zoon of dochter, (hopelijk) geslaagd voor het eindexamen in juni. Een perfect eindexamen cadeau en verrassing!
In regio Zuid is de herfstvakantie dit jaar 12 t/m 20 oktober, voor regio Noord en Midden is dit een weekje later; van 19 t/m 27 oktober.

Overige populaire periodes zijn:
* Tijdens de kerstvakantie. Zo bieden wij een unieke tour aan tijdens oud & nieuw. Dit jaar is deze vakantie van 21 december t/m 5 januari en vieren we oud & nieuw dinsdag op woensdag.
* Er worden ook al vakanties en tours geboekt voor de voorjaarsvakantie. Logisch, want: koud in Nederland, heerlijke temperaturen in Marokko. Deze vakantie is 15 t/m 23 februari in regio Noord en 22 februari t/m 1 maart in regio Midden en Zuid.  

Onze tip: Wacht niet te lang met boeken voor bovengenoemde periodes!

Dan ben je verzekerd van jouw unieke reis door Marokko. Wil je boeken voor een periode waarin er nog geen vluchten bekend zijn? Je kunt bij ons een tour boeken en de data later nog aanpassen, wanneer de vluchten bekend en geboekt zijn.

Trots op jouw zoon of dochter en wil je hem of haar met een exotische bestemming op korte afstand? Bijvoorbeeld een trip naar Marrakech, tour door Marokko of een stedentrip naar een andere stad boeken? Bespreek met ons de mogelijkheden voor een geweldige verrassing na het behalen van zijn of haar middelbare school diploma!