Reizen op maat
Vast contactpersoon
Unieke locaties
Vriendelijk personeel
100% verzekerd op reis
Direct contact?    072 303 48 01
Blog bericht Het Atlasgebergte en de woestijn in 1 dag? Het kan gewoon in Marokko!
Het Atlasgebergte en de woestijn in 1 dag? Het kan gewoon in Marokko!

Het Atlasgebergte en de woestijn in 1 dag? Het kan gewoon in Marokko!

Bijzonder Marokko: Beleef de diversiteit aan natuur in 1 dag tijdens de excursie naar het Atlasgebergte in Imlil en de steenwoestijn van Agafay. 

Een dag om nooit te vergeten vanuit Marrakech beleven? Ga met ons mee, lunch in de Atlas (bij een lokale familie) én rijd kameel tijdens zonsondergang, met aansluitend een diner in een tentenkamp.

Imlil

Dichtbij berg Jbel Toubkal, de hoogste berg van Noord-Afrika (hoogste top is 4140 meter!) staat dit dorpje bekend als beginpunt voor trekkingen, hiking en bergbeklimmingen. 
Op maar 90 km van Marrakech, maar toch een heel andere, bijzondere omgeving. Laat je tijdens een wandeling met lokale gids verrassen door de prachtige natuur, imposante berglandschappen en onvergetelijke uitzichten. Deze middag wordt nog specialer doordat je bij een lokale berberfamilie gaat lunchen. Agafay

Na de lunch vertrek je naar Agafay. Onderweg geniet je van de mooiste vergezichten en komen we langs een prachtig stuwmeer. In Agafay is het landschap veranderd in een rots- en woestijnachtig maanlandschap. Heel bijzonder is dan ook dat je hier kunt kameel rijden met zonsondergang. 
De dag wordt afgesloten wordt met een gezellig, intiem diner in een tentenkamp, gevolgd door live muziek. 

Deze excursie 

* Wordt dagelijks georganiseerd
* Is van 09:00 uur vanaf jouw accommodatie in Marrakech, 22:00 uur ben je terug
* Is inclusief wandeling met lokale gids in Imlil, privé vervoer (met airco) met eigen chauffeur/begeleider, lunch, diner en kamelentrip! 

Meer lezen over deze excursie of direct boeken? Hier lees je alles