Reizen op maat
Vast contactpersoon
Unieke locaties
Vriendelijk personeel
100% verzekerd op reis
Direct contact?    072 303 48 01
Blog bericht Marokkaanse Kookworkshop volgen? Doe het in Marokko!
Marokkaanse Kookworkshop volgen? Doe het in Marokko!

Marokkaanse Kookworkshop volgen? Doe het in Marokko!

Leren koken op de Marokaanse manier doe je natuurlijk in Marokko! Zo ontdek je de smaken en kruiden van de échte Marokkaanse keuken. We bieden onze klanten speciale kookworkshops waarbij je samen in de keuken aan de slag gaat. Je leert naast het koken ook hoe de speciale Marokkaanse muntthee wordt bereid en hoe dit op de juiste manier geschonken wordt.

Hoe ziet een kookworkshop er uit?

's Ochtends staat de chauffeur klaar om te vertrekken richting de kookles. Je wordt ontvangen met lekkere Marokkaanse muntthee en je kan tussendoor een keuze maken uit een gerecht. Nadat er een keuze is gemaakt beginnen we aan een wandeling om boodschappen te doen in de souk (alles heerlijk vers!). Als we terug zijn starten we met het voorbereiden van de gerechten, met hulp van de begeleiding. Daarna is er de ruimte om met elkaar gerechten te proeven en heerlijk te genieten van de Marokaanse keuken.

De Marokkaanse kookworkshop is geschikt voor gevorderde chefs en voor mensen die nog niet zoveel ervaring hebben met koken. We zorgen altijd dat de begeleiding aangepast is op het niveau. De Marokkaanse dames op de locatie leren  je de fijne kneepjes van het vak!

Naast deze losse Marokkaanse kookworkshop is het ook mogelijk om een 8 daagse tour door Marokko (Marrakech - Merzouga) te boeken. Naast de kookcursus zie je prachtige gebergten, doen we rondleidingen met lokale gidsen en heb je een magische overnachting in de Sahara.