Contact

Formulier t.b.v. een reisplan of offerte

Om een vrijblijvende offerte voor je te kunnen maken, ontvangen we graag zo uitgebreid mogelijk jouw wensen. Je omschrijving hoeft zeker niet volledig te zijn maar maakt het makkelijker om een reis samen te stellen die aan jouw verwachtingen voldoet. Wanneer we jouw verzoek ontvangen hebben, maken we eerst een reisplan dat we per e-mail aan je opsturen. Wanneer je ons vervolgens laat weten of je het programma nog wilt wijzigen en indien dat het geval is, op welke punten, kunnen wij het plan aanpassen en kunnen we je een offerte sturen. Uiteraard kan je ook direct telefonisch contact met ons opnemen om jouw wensen te bespreken of voor meer informatie over één van onze reizen.

Wij staan voor je klaar, ook na jouw vakantie in Marokko

Ook wanneer jij terug bent van je reis staat ReisdoorMarokko.nl voor je klaar. Wij willen namelijk erg graag van jouw weten hoe je reis is geweest. En heb je zelf vragen of opmerkingen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wanneer er onverhoopt wat mis is gegaan tijdens jouw reis kan je met jouw klacht bij ons terecht. Wij zorgen dan voor een passend antwoord en een oplossing waar nodig.

Reizen Op Maat

Comfortabel, veilig en avontuurlijk reizen is jouw wens. ReisdoorMarokko organiseert al vele jaren ‘comfortuurlijke’ Reizen Op Maat. Onze ervaren reisspecialisten stellen reizen samen voor ondernemende en avontuurlijk ingestelde mensen die veilig en comfortabel onze niet-alledaagse bestemmingen willen bereizen. Reizen Op Maat is veel persoonlijker en zal meer als een belevenis worden ervaren en hoeft zeker niet duurder te zijn dan het reizen in een groep. Heb je een interessante reis gevonden, maar wil je voorafgaande aan de boeking een en ander in een reisschema uitgewerkt zien, vraag dan gerust een offerte aan. Je doet dit het beste per e-mail naar info@reisdoormarokko.nl. Ons streven is jouw reiswensen binnen 24 uur om te zetten in een offerte. Wij wensen je veel plezier met het samenstellen van jouw Reis Op Maat.

Groepsreizen Op Maat

Ook voor individuele groepen heeft ReisdoorMarokko.nl vele mogelijkheden. Zo kunnen we je studiereis, schoolreis, bedrijfsuitje (incentive) of familiereis tot een onvergetelijke ervaring maken. ReisdoorMarokko heeft veel ervaring met het Op Maat maken van individuele groepsreizen, wij zij ook de reisorganisatie voor visueel gehandicapten.

Ook ons 4 koningstedenprogramma is zeer geschikt voor groepsreizen. Ook voor autoreizen kan je bij ons terecht. Zo organiseerden wij jouw verblijf tijdens de reis. Wees dus niet bang om jouw bijzondere aanvraag bij ons in te dienen! Geef jouw wensen aan ons door en we gaan aan de slag om jouw groep een prachtige reis te laten beleven.

Wij rekenen €20,00 voor een persoonlijk reisadvies. Boek je toch een reis bij ons dan wordt dit bedrag verrekend op de factuur als € 0,00!

Reis door Marokko specialist ontdek het echte Marokko

Hoofdkantoor Reis door Marokko specialist:
Herculersstraat 7
1812 PD Alkmaar
Nederland

Tel. MA         +212   (0)663 177 657
Tel. NL          +31     (0)638 351 517
WhatsApp    +212   (0)663 177 657

info@reisdoormarokko.nl // www.reisdoormarokko.nl

KvK 66512417
BTW 185015001B01
ING BANK NR.  NL51 INGB 0007 2941 81

Lokale kantoor Reis door Marokko specialist
Hay El Hassani Castor 74
Avenue My Rachid
45000 Ouarzazate, Marokko

  • Informatie en reisbegeleiding in het Nederlands, de gidsen spreken Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Duits.
  • Aarzel niet om ons te contacteren voor meer details of voor speciale aanbiedingen!
  • Mails worden binnen 24 uur in het Nederlands beantwoord.

Certo Escrow

Reisgarantie StoVvkr reisgarantie

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte op

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Start Tour (verplicht)

Onderwerp

Aantal personen

Jouw bericht