LANG WEEKEND MARRAKECH

LANG WEEKEND MARRAKECH

Dag 1 vrijdag
Bij aankomst op de luchthaven van Marrakech Menara staat de begeleiding de groep op te wachten voor de Lang weekend Marrakech, na dat de groep bij elkaar staat lopen we gezamenlijk naar de transport. Onze chauffeur zal de groep richting de accommodatie brengen in Marrakech.

lang weekend MarrakechNa het opfrissen zal de chauffeur klaar staan voor het vertrek richting het restaurant. We zullen met z’n allen uitgebreid dineren, tijdens de diner is het mogelijk om alcoholische drankjes te nuttigen. Na de diner vertrekken we direct naar de nachtclub 555 waar de tafels klaar staan met de gereserveerde alcoholische dranken. Rond 03:30 zal de chauffeur weer klaar staan voor vertrek richting de accommodatie.

Dag 2 zaterdagLang weekend Marrakech
‘s Ochtends staat de minibus klaar voor de rit naar de medina waar we gezamenlijk zullen ontbijten en daarna gaan wandelen door de medina. Om 14:30 uur staat de chauffeur klaar voor vertrek richting de quad tocht. Een mooie rit van 2 uur naar de palmgebied van Marrakech, het is gelegen ten noorden van Marrakech. Het is een rustige locatie met meer dan 150.000 palmbomen.We zullen door ruige passen, droge rivier bedingen, prachtige palm oases, door rotsen en zand crossen. Na de Quad tocht keren we terug naar de accomodatie in Marrakech.

Tijdens de wandeling word de bestelling van de alcoholische drankjes nootjes chips voor na de quad tocht opgenomen. En wordt direct bij aankomst accomodatie geleverd.

lang weekend MarrakechRond een uur of 22:00 staat de minibus klaar voor vertrek richting een locale eettent voor een snelle hap. Waar we onze route vervolgen richting de nachtclub Theatro. VIP avond met de gereserveerde alcoholische drank.
04:30 uur staat de chauffeur klaar voor vertrek richting de accomodatie. Overnachting accommodatie

 

Dag 3 zondag Vrij

Lang weekend Marrakech

Dag 4 maandag
Onze chauffeur zal klaar staan voor de transfer naar de luchthaven Marrakech Menara. Einde lang weekend Marrakech 4 daagse VIP arrangement.

Inbegrepen

 • 2x transfer luchthaven heen en terug incl. assistentie Nederlandstalig
 • Nederlandstalige reisbegeleider
 • 3 overnachtingen riad Medina Marrakech
 • Rondleiding incl. begeleding door de Medina Marrakech
 • VIP arrangement nachtclub 555 incl. transport
 • VIP arrangement nachtclub Theatro incl. transport
 • 2 uur quad tocht incl. transport heen en terug en een drankje (mint thee) in een berber dorp

Niet inbegrepen

 • Vluchten
 • Kosten drankjes
 • Lunch en diner
 • Kosten bezienswaardigheden 1 tot 2 euro
 • Fooien

Het minimaal aantal personen voor een LANG WEEKEND MARRAKECH is 10. Kom je uiteindelijk met een groep kleiner dan 10 personen, dan is dit mogelijk in overleg. Het is ook mogelijk om de programma aan te passen aan jullie wensen!

Het programma wordt aangepast aan de aankomst tijden van je vlucht. Ook vind je de beste vluchttijden via Amsterdam Schiphol bij vliegmaatschappij Transavia

Voor boekingen of vragen

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Start Tour (verplicht)

Onderwerp

Aantal personen

Jouw bericht

Excursies vanuit Marrakech