Rondreis 4 Koningssteden van Marokko

Rondreis 4 Koningssteden van Marokko

De meest bekende en erkende steden van Marokko zijn ongetwijfeld de vier koningssteden: Fes, Marrakech, Meknes en Rabat. Fes is de culturele en spirituele hoofdstad van Marokko en bestaat uit drie delen: Fes el Bali, Fes el Jedid en een modern gedeelte. Het oude centrum van Fes staat op de UNESCO werelderfgoed lijst.

Marrakech is de stad waar bergbewoners en nomaden elkaar hebben ontmoet. Hier vochten ooit de machtigste koningen en verkochten handelaren hun handelswaar. Marrakech wordt ook vaak de parel van het zuiden genoemd en is zeker een bezoek waard. De bezienswaardigheden die wij aanraden zijn; de Koutoubia moskee, de Medersa Ben Youssef, de prachtige tuinen en paleizen en zeker niet te vergeten Djemma el Fna, één van de bekendste pleinen van Marokko.

De stad Meknes ligt 50km van Fes en is bekend om de vele monumenten en paleizen die in de stad te vinden zijn. De Bab Al-Mansour poort is zeker een aanrader om te bezoeken als je in Meknes bent. De ommuurde stad staat tevens op de UNESCO werelderfgoed lijst.

Rabat is de hoofdstad van Marokko. Bij Rabat horen de kleuren blauw en wit. De huidige Marokkaanse hoofdstad is al bewoond sinds de Romeinse tijd. Alleen al aan de 4 koningssteden is te zien dat Marokko vele bezienswaardigheden heeft. Marokko is een land met veel afwisseling, van de medina’s tot de mooie kasbahs en woestijnen.

Prijzenlijst: 10 daagse koningssteden reis door Marokko:

Personen       1       2           3           4           5       6
Prijs P.P€ 1879€ 1229   € 1015     € 905   € 839   € 799

Prijzenlijst: 12 daagse koningssteden reis door Marokko:

Personen       1       2           3           4           5       6
Prijs P.P€ 2259€ 1479   € 1215€ 1089€ 1009   € 955

Prijzenlijst: 14 daagse koningssteden reis door Marokko:

Personen       1       2           3           4           5       6
Prijs P.P€ 2629€ 1719   € 1419€ 1269€ 1175   € 1115

Inbegrepen:

  • Privé transport chauffeur / begeleiding Nederlands-, Engels- of Franstalig
  • Alle overnachtingen
  • Diner en ontbijt

Niet inbegrepen:

  • Kosten drank
  • Kosten lunch
  • Kosten bezienswaardigheden (€ 1,- tot € 2,-)

Bel of mail ons en we nemen jouw wensen graag door om samen de perfecte reis op te stellen. Je ontvangt hierna van ons een vrijblijvend op maat gemaakt reisvoorstel.

BOEK NU

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Start Tour (verplicht)

Onderwerp

Aantal personen

Jouw bericht