Dagexcursie Essaouira

Dagexcursie Essaouira

We vertrekken ‘s ochtends om 8 uur via een unieke route van circa 2.5 uur vanaf Marrakech richting het charmante stadje Essaouira, de oude Portugese stad Mogador. Daar maak je dan eindelijk kennis met de havenstad gelegen aan de Atlantische oceaan. Naast de oude medina (stadshart) biedt de haven volop restaurants waar uiteenlopende visgerechten worden aangeboden. De havenstad staat vooral bekend om zijn wit en blauw geschilderde huizen en wordt daarom ook vaak de Blauwitte parel aan zee genoemd. Door de Europese en Arabische mix is Essaouira één van de meeste charmante plekken in Marokko, waar tot de dag van vandaag veel kunstenaars zich hebben gevestigd. Een lange tijd heeft de stad een grote Joodse bevolking gehad. Na alles gezien te hebben keren we weer terug richting Marrakech.

Al meer dan tien jaar lang wordt er in het begin van de zomer in Essaouira een internationaal festival gehouden door de Gnawa (afstammelingen van het afrikaanse slaven muziek).

Bij aankomst in Essaouira hebben wij een wandeling van 2,5 uur, na de wandeling zullen we gaan lunchen. Na de lunch rijden we terug naar Marrakech.
(Einde dagexcursie 17:00 uur)

Aantal personen23456
Prijs p.p €65,0045,0039,0035,0029,00

Inbegrepen:

  • Privé transport
  • begeleiding Nederlands-, Engels- of Franstalig

Niet inbegrepen:

  • Lunch
  • Drankjes
  • Entree bezienswaardigheden ( € 1,00 tot € 2,00 p.p )

Belangrijke informatie:

Start vanuitJouw verblijfplaats in Marrakech
Dagexcursie start

Dagexcursie eindigt

08:30 uur lokale tijd

17:00 uur lokale tijd

Kinderen tot 12 jaar50% korting
DuurHele dag
BeschikbaarElke dag

BOEK NU

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Start excursie (verplicht)

Onderwerp

Aantal personen

Jouw bericht