Excursie Ouzoud watervallen

Dagexcursie Ouzoud watervallen

Ouzoud is een Marokkaans Berber dorp op ongeveer 170 km van Marrakech. Het dorp is vernoemd naar de bekendste en prachtige watervallen van Marokko. De Fransen noemen deze watervallen Cascades d’Ouzoud. De watervallen van Ouzoud zijn ongeveer 120 meter hoog.

In Ouzoud zijn verschillende campings te vinden, ook wordt Ouzoud door veel dagjesmensen bezocht, vandaar dat er bij de watervallen verschillende eetgelegenheden gevestigd zijn met heerlijke tajine gerechten.

Excursie Ouzoud watervallen

We vertrekken om 8:30 in de richting van Ouzoud, in het hart van de Midden-Atlas. Ouzoud watervallen zijn één van de meest opmerkelijke natuurlijke attracties van de Marokkaanse Atlas. Bij aankomst in Ouzoud hebben wij een wandeling van 2,5 uur. We komen veel apen tegen over de Marokkaanse Atlas. In Ouzoud kun je zwemmen aan de voet van de watervallen en oversteken met de veerboot met behulp van een touw gegooid aan de overkant van de rivier. Na het bezoek aan de watervallen gaan we lunchen. Na de lunch keren wij terug naar Marrakech. (Einde dagexcursie 17:00 uur)

Aantal personen23456
Prijs p.p €65,0045,0039,0035,0029,00

Inbegrepen:

  • Privé transport
  • begeleiding Nederlands-, Engels- of Franstalig

Niet inbegrepen:

  • Lunch
  • Drankje
  • Entree bezienswaardigheden (€ 1,- tot €2,- p.p)

Belangrijke informatie:

Start vanuitJouw erblijfplaats in Marrakech
Dagexcursie start
Dagexcursie eindigt
08:30 uur lokale tijd
17:00 uur lokale tijd
Kinderen tot 12 jaar50% korting
DuurHele dag
BeschikbaarElke dag

BOEK NU

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Start excursie (verplicht)

Onderwerp

Aantal personen

Jouw bericht