Direct contact? Marokko +212 6 63177657 • Nederland: +31 (0)72 3034801
Over ons BACKUP

Voor wie Marokko wil ontdekken

Specialist

We bestaan sinds 2008 en hebben een kantoor in Zuid-Marokko en het Noord-Hollandse Alkmaar. Wij bestaan 10 jaar! In al die jaren hebben wij honderden reizigers en avonturiers het echte Marokko laten beleven.   

Persoonlijk

We zijn een kleinschalige organisatie en houden van persoonlijk. Persoonlijk contact, maar ook reizen samenstellen aande hand van jouw persoonlijke wensen. Uiteraard zijn we aangesloten bij STO en VvKR.

Passie

En ja… natuurlijk houden we van Marokko! We praten er de hele dag over, zijn er graag, blijven nieuwe dingenontdekken en het liefst laten we jou authentiek Marokko zien. 


Hafid Oukarrou - Oprichter Reis door Marokko

In Marokko is er zo’n grote diversiteit aan cultuur en natuur en bijna nergens vind je grotere contrasten. Het ene moment lig je in de zee, 2 dagen later kun je chillen in de zandduinen van de Sahara. Je kunt eten in de hipste restaurants en dansen in moderne clubs, maar ook naar kleine berber- en woestijndorpen waar mensen echt back to basic leven en vakwerk nog te zien is.

In 2008 ben ik naar Marokko gegaan. Niet om, zoals gewoonlijk, een paar weken bij familie in zuid-Marokko te verblijven, maar om Marokko echt opnieuw te leren kennen. Een jaar lang heb ik gereisd van woestijn naar koningssteden, van de Atlasgebergtes naar de kusten. Ik heb nomaden ontmoet en met verschillende  stammen geleefd. Inmiddels spreek ik verschillende dialecten en heb ik een groot netwerk in Marokko. Tijdens mijn reizen en avonturen wist ik: Ik wil andere Nederlanders/toeristen dit deel van Marokko laten zien. Het Marokko dat nog te ontdekken valt. Op m’n laptop ben ik destijds Reizen door Marokko begonnen. Mijn auto destijds heeft zoveel kilometers gemaakt dat ik deze helemaal kapot heb gereden.

Inmiddels zijn we 10 jaar verder en is Reis door Marokko een bekende naam in Nederland én Marokko, omdat we Marokko in al haar facetten kennen en alles zelf organiseren en uitvoeren. En hebben we inmiddels meerdere 4WD’s tot onze beschikking.

Onze reizen zijn voor iedereen die Marokko wil ontdekken.

Lees hier de ervaringen van de mensen die je voor zijn gegaan.