Over Ons

Over Reis door Marokko

Voor wie het échte Marokko wil ontdekken.

Reis door Marokko is een kleinschalige persoonlijke reisorganisatie die sinds 2008 bestaat en dankzij de expertise van lokale mensen jouw vakantie in Marokko onvergetelijk maakt. Ben je iemand met specifieke wensen, dan kan jij samen met ons jouw reis op maat samenstellen. Reis je liever gedeeltelijk zelfstandig, dat kan ook. Voor anderen hebben we kant en klare rondreizen.

Avontuur, rust, cultuur of een combinatie. Marokko biedt het allemaal en wij laten het jou graag beleven. Of je alleen, samen, een familie, vriendengroep of bedrijf bent, iedereen is welkom. Zolang je interesse hebt in het ware Marokko!

Wij zijn specialist in Zuid Marokko omdat onze roots er liggen. Er zijn weinig plekken die één van ons niet kent. Hier tref je de adembenemende natuur van het Atlasgebergte en de woestijn met zandduinen aan om nooit te vergeten. De oorspronkelijke cultuur is hier nog voelbaar in de oude kasbah’s en de Berber dorpen zoals Ait Ben Haddou, Skoura of Tamegroute. Wil je meer cultuur proeven in de (konings)steden, dan helpen we je graag op weg in Cassablanca, Fes, Meknes en Marrakech.

Oprichter Reis door Marokko specialist

Hafid Oukarrou is de oprichter van Reis door Marokko. Hij is geboren en getogen in Alkmaar en kende Marokko alleen van het geboortedorp van zijn ouders. Pas toen hij ging studeren en zelfstandig ging reizen heeft hij Marokko ontdekt in al zijn facetten. Hij ziet het als zijn taak om deze schat aan diversiteit over te brengen aan reizigers, toeristen en (werk)passanten in Marokko. Daarnaast gunt hij het iedereen om het echte Marokko te ontdekken. Het maakt hem niet uit welke wensen de klant heeft, hij ziet het als een uitdaging om de ideale Marokko reis samen te stellen.

Omdat hij Nederlands, Engels, Arabisch en verschillende Berber dialecten vloeiend spreekt, is hij een ideale organisator en reisleider.

Team reisbegeleiders / chauffeurs Reis door Marokko.

Nederlandse reisbegeleider

 

Ik ben Rachid Ouchicha. Ik ben geboren aan de rand van de Sahara woestijn in het zuiden van Marokko: Tazarine Zagora. Ik ben opgegroeid in de beroemde kaasstad Alkmaar. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam als Nederlandstalige reisbegeleider / chauffeur bij Reis door Marokko.

 

 

Ik ben Abdul. Ik ben geboren en getogen in het dorpje M’hamid in de woestijn. Ik ben sinds 2010 werkzaam als Engels- en Franstalige reisbegeleider / chauffeur bij Reis door Marokko.