referenties

Referenties

 

Fantastische dagen gehad met Hafid! Prachtige dingen gezien, mooie verhalen gehoord en als mooie afsluiter een prachtig restaurant om onze huwelijksdag te vieren.

Sanne Allach,

Zoals beloofd zou ik nog wat laten horen na mijn vakantie. Wij zijn erg te spreken over de excursie naar Essaouira die wij op 26 december 2015 hebben gemaakt. Ali, onze gids, was mooi op tijd in de Riad en heeft ons ook weer veilig en wel terug gebracht. We kregen erg veel vrijheid om onze dag zelf in te vullen. Dit was erg fijn. Zo hebben wij ook een Arganolie coöperatie kunnen bezoeken. Toch kon hij ons van nog meer informatie voorzien. Wat ons in het begin ook niet helemaal duidelijk was, of het de bedoeling was dat wij ergens werden gedropt en op afgesproken tijd weer werden opgehaald of dat de gids de hele dag met ons samen zou zijn. Gelukkig hadden we een goede klik met Ali en hebben wij een een leuke dag gehad! In de toekomst zouden wij graag nog eens een excursie bij jullie willen boeken.

Met vriendelijke groet,

Esther Ackermann,

Met reisdoormarokko als partner tijdens onze trip door Marokko is ons erg goed bevallen. Na onze reis in April van 2015 hebben we besloten nog een reis te maken. Deze heeft plaats gevonden in begin Okotober. Deze was weer perfect en naar wens. Hafid en zijn crew hebben goed in de gaten wat wij als Nederlander verwachten en een prettige bijkomstigheid is dat Hafid perfect Nederlands spreekt.

Bezocht Oktober, 2015

Roel E,

Nogmaals hartelijk dank voor die lange en warme maar zeer indrukwekkende trip door de Atlas, langs Aït ben Haddou en door Ouarzezate (van zaterdag 1 juni). We hebben veel gezien, veel opgestoken van je verhalen en genoten van je gezelschap en je liefde voor jouw stad en jouw land en volk (ook al ben je Nederlander van geboorte!) We hopen nog eens naar Marokko te komen voor o.a. die meerdaagse trip door de Sahara. Wie weet treffen we je dan weer. Ik zal je visitekaartje goed bewaren.

Groeten

Jeroen Muis,