2 daagse tour Ouarzazate – M’hamid

Woestijnovernachting M’hamid

Ben je op vakantie in Ouarzazate? Combineer het met een reis buiten de filmstad: Ontdek het Atlasgebergte, de cultuur van de Berberbevolking, een overnachting in een Berberdorp en in de Sahara/woestijn van Marokko!

Dag 1:  Ouarzazate – Agdz – Zagora – M’hamid

Vroeg in de morgen na het ontbijt vertrekt de 4×4 vanuit Ouarzazate naar M’hamid. Je zult kennis maken met de Draa vallei en haar duizenden prachtige kasbahs en palmbomen. We passeren het dorp Agdez en lunchen in Zagora. We zetten onze tour voort door de vallei van Ouled Brahim Elfaija. Aangekomen in M’hamid treffen we de laatste maar ook de prachtigste Draa palmentuin en een mooi begin van de woestijn. Vervolgens zullen we richting het kamp vertrekken in de woestijn. Tegen zonsondergang zullen we dineren en overnachten in de kamptenten.

Dag 2:  M’hamid – Tamegroute – Ouarzazate

Na het ontbijt vertrekt de 4×4 vanuit M’hamid richting Ouarazate. Tijdens deze tour brengen we een bezoek aan de prachtige, oude Ksar M’hamid. Vervolgens vertrekken we richting Ouarzazate via de Draa vallei. We zullen stoppen bij Tamegroute en een bezoek brengen aan de Koran bibliotheek, oftewel het Koran museum, we bekijken de vervaardiging van aardewerk in Tamegroute. Lunch in Agdez. Vervolgens rijden we terug naar Ouarzazate, waar onze tour eindigt.

Op basis van 2 personen.
Per persoon vanaf

€ 185,-

Inbegrepen:

  • 4×4 incl. chauffeur/begeleider
  • Overnachting incl. diner en ontbijt
  • Kamelentrek

Niet inbegrepen:

  • Kosten drank
  • Lunch
  • Entreeprijzen bezienswaardigheden

BOEK NU

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Start tour (verplicht)

Onderwerp

Aantal personen

Jouw bericht

Certo Escrow

Reisgarantie StoVvkr reisgarantie