2 daagse tour Ouarzazate – Mhamid

Woestijn overnachting Mhamid

Bent u op vakantie in Ouarzazate! Combineer het met een reis buiten de filmstad, ontdek de Atlasgebergte, de cultuur van de berber bevolking, een overnachting in een berber dorp en in de sahara/woestijn van Marokko!

Dag 1:  Ouarzazate – Agdz – Zagora – M’hamid

Vroeg in de morgen na het ontbijt vertrekt de 4×4 vanuit Ouarzazate naar M’hamid. Je zult kennis maken met de Draa vallei en haar duizenden prachtige kasbahs en palmbomen. We passeren het dorp Agdz en lunchen in Zagora. We zetten onze tour voort door de vallei van Ouled Brahim Elfaija. Aangekomen in M’hamid treffen we de laatste maar ook de prachtigste Draa palmentuin en een mooi begin van de woestijn. Vervolgens zullen we richting het kamp vertrekken in de woestijn. Tegen zonsondergang zullen we een diner houden en overnachten in de kamp tenten.

Dag 2:  M’hamid – Tamegroute – Ouarzazate

Na het ontbijt vertrekt de 4×4 vanuit M’hamid richting Ouarazate tijdens deze tour brengen we een prachtig bezoek aan de oude Ksar M’hamid, vervolgens vertrekken we richting Ouarzazate via de Draa vallei. We zullen stoppen bij Tamegroute en een bezoek brengen aan de koran bibliotheek oftewel het koran museum, we bekijken de vervaardiging van aardewerk in Tamegroute. Lunch in Agdez. Vervolgens zullen we onze weg naar Ouarzazate afmaken.

Op basis van 2 personen.
per persoon vanaf

€ 185,-

Inbegrepen:

  • 4×4 incl chauffeur/begeleider
  • Overnachting incl. diner en ontbijt
  • Kamelen trek

Niet inbegrepen:

  • Kosten drank
  • lunch
  • Kosten bezienswaardigheden (€ 1,- tot € 2,-)

BOEK NU

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Start tour (verplicht)

Onderwerp

Aantal personen

Jouw bericht

Certo Escrow

Reisgarantie StoVvkr reisgarantie