Selfdrive marokko

Selfdrive Marokko

Wil je individueel op reis, ter plekke je eigen weg gaan, en met de zekerheid dat accommodaties en activiteiten geregeld zijn? Boek je selfdrive Marokko vakantie vandaag nog bij Reis door Marokko

Zelf rijden met een huurauto in Marokko is de beste manier om de hoogtepunten van Marokko te ontdekken. Met de huurauto kunt u ook de bergtoppen, berberdorpjes en valleien van het Atlasgebergte verkennen. Je kunt stoppen wanneer en waar je maar wilt. Je doet alles lekker in je eigen tempo. Met een huurauto kom je bijna overal en zelf autorijden in Marokko is bijzonder goed te doen! Het auto rijden is vooral leuk, het geeft je alle vrijheid en verdiept de ervaring in Marokko tijdens je reis. Geniet van de geuren, kleuren, uitzichten die Marokko te bieden heeft.

Wat regelen wij voor je?

Bij reis door Marokko kun je uit de bestaande pakketten kiezen of je stelt er zelf een samen. Onze reisadviseurs de Marokko specialisten staan voor je klaar.
Wij regelen alle accommodaties tijdens de rondreis.
Zorgen voor een goed en comfortabele huurauto.
Zo kun je zorgeloos genieten van je selfdrive Vakantie.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Is het veilig om zelf auto te rijden in Marokko?

Allereerst zijn de wegen over het algemeen bijzonder goed onderhouden. De bewegwijzering is duidelijk en word in het latijns en in het arabisch weergegeven. En als je eenmaal buiten de steden bent is het wat rustig op de weg. De routes die wij plannen voor de selfdrive zijn routes die veel bereden worden. Daarom is autorijden in Marokko zeker veilig!

Zorg ervoor dat er altijd voldoende benzine in je tank zit, vooral als je een lange rit door een landelijk gebied voor de boeg hebt. Tank dus van te voren even bij een betrouwbaar tankstation zoals Shell, Total, of Afriquia. Deze zijn overal in Marokko volop te vinden. In de wat minder begane gebieden vind je naast deze tankstations ook vaak wat kleine, lokale tankstations.

Tijdens de rondreis Marokko rijd je doorgaans veel over bergachtig gebied. Hou er dus rekening mee dat het vrij lasting kan zijn om de juiste reistijd in te schatten. Houd voor je zelf een gemiddelde snelheid van 60 kilometer per uur aan om de juiste tijd in te schatten.

Tijdens de sefdrive Marokko kom je geregeld meerdere keren een politiecontrole tegen, vooral net buiten de steden. Dit stelt niet veel voor. Soms wordt je staande gehouden en dan moet je je papieren laten zien, maar meestal mag je gewoon doorrijden.

De meeste verkeersregels zijn hetzelfde als in Nederland. Het meest zichtbare verschil zit hem waarschijnlijk in de stoplichten: bij oranje mag je namelijk niet doorrijden. Zorg ervoor dat je je aan de regels houd, dan kan er weinig misgaan. Dit geldt natuurlijk overal, maar let vooral vooral in en rondom de steden wat extra op. Het verkeer kan hier wat chaotisch zijn.

Bekijk een van onze selfdrive programma

Overzicht huurauto Selfdrive Marokko

Economy – klasseDacia Logan of vergelijkbaar4- deurs
Handgeschakeld
Radio
airconditioning
Bagage: 2 koffers
Comfort – KlasseDacia Duster of vergelijkbaar5- deurs
Handgeschakeld
Radio
airconditioning
Bagage: 2 koffers en kleine koffer
MPV – klasse Mitchubitschi Pajero of vergelijkbaar5- deurs
Handgeschakeld
Radio
airconditioning
Bagage: 2 koffers en
2 kleine koffers
Minivan – klasseDacia Lodgy of gelijkwaardig5-deurs
handgeschakeld
radio
airconditioning
bagage: 3 koffer en 2 kleine koffers

Let op: bij het huren van een auto is een geldige creditcard op naam van de eerste bestuurder verplicht (deze naam dien je bij boeking door te geven).

Voor de autohuur met Selfdrive Marokko gelden:

  • Ongelimiteerd aantal kilometers
  • Luchthavenafleveringskosten (met uitzondering van Fes airport)
  • WA-verzekering (dekt schade aan derden)
  • Aanvullende WA-verzekering
  • CDW-verzekering (dekt schade aan de huurauto)
  • TP-verzekering (dekt diefstal van de huurauto)
  • Glas-banden-bodem- en dakschadedekking

Vraag vrijblijvend een offerte op voor jouw vakantie Marokko. 

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Start datum (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Start Rondreis
AgadirCasablancaFesMarrakechOuarzazate

Bestemmingen
AgadirAgdezAit ben HaddouCasablancaChefchaouenChegagaDadesErfoudEssaouiraFesMarrakechMeknesMerzougaMideltM'hamidOuarzazateOurikaOuzoudRabatTaroudantTelouetTodraVolubilisZagora

Onderwerp

Jouw wensen

De auto ophalen:

De verhuurder meldt zich bij jouw accomodatie met de huurauto. Verhuurder levert op de bestemming de reserveringsnummer, zijn creditcard, geldig rijbewijs en paspoort. De autoverhuur medewerker zal het contract voor de huur opmaken en vragen aan de huurder of hij nog extra verzekeringen en/of accessoires wenst. Er wordt voor de huurperiode autorisatie aangevraagd bij betreffende creditcardmaatschappij voor de borg.

Voor alle beschikbare dekkingen en extra’s dient op het huurcontract bij aanvang van een huur JA of NEE getekend te worden. Tekent men bij JA, dan aanvaardt men de bewuste dekking(en) en/of extra’s en wordt het betreffende bedrag hiervoor in rekening gebracht. Tekent men bij NEE, dan aanvaardt men de risico’s. Door de verzekeringsvoorwaarden goed te lezen op het huurcontract en zorgvuldig te paraferen, kan later geen discussie over verzekeringen ontstaan.

Medebestuurders

Zijn er naast de hoofdbestuurder nog extra bestuurders, dan dienen zij dit bij het ophalen van de auto te vermelden. Ook de medebestuurder(s) dient aan de leeftijdseisen te voldoen en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Voor medebestuurders geldt altijd een extra toeslag.

Controle schaderegistratie

Alle gehuurde auto’s worden bij inleveren gecontroleerd op schade. Dit wordt geregistreerd voor aanvang van een nieuwe huur en staat vermeld op een schaderegistratieformulier of onderaan het huurcontract onder schaderegistratie. Wij adviseren de huurder dan ook altijd, voordat deze de auto meeneemt, de auto van alle kanten te controleren op eventuele schade. Zodra er schade is geconstateerd die niet geregistreerd is, dient de huurder dit bekend te maken bij een van de autoverhuur medewerkers en dient dit op het huurcontract onder schaderegistratie vermeld te worden. Hiermee voorkomt de huurder problemen achteraf.

De auto inleveren

De huurder dient de auto weer in te leveren bij het verhuurkantoor zoals vermeld op het huurcontract. Indien het inleverkantoor wijzigt, kunnen er ‘one-way’ of ‘amended return’ kosten (als inleverkantoor afwijkt van het inleverkantoor vermeld op het huurcontract) in rekening worden gebracht.

De auto dient te allen tijde met een volle tank te worden ingeleverd. Levert de huurder de auto niet met een volle tank in dan worden de benzinekosten én een aftanktoeslag in rekening gebracht bij de huurder.

Op het moment dat de huurder de auto terugbrengt, worden de eventuele extra diensten, aanvullende verzekeringen, brandstof etc. belast op de creditcard van de huurder. De huurder ontvangt hiervan nog een afrekening op zijn thuisadres.

De autohuur is inclusief:

– TAX (lokale belastingen)
– CDW (verlaging eigen risico bij schade)
– TP (verlaging eigen risico bij diefstal)
– VRF (kenteken registratie toeslag)
– Ongelimiteerd aantal kilometers

Eigen risico bij schade in autoklasse C:

– 12500.00 MAD (€ 1122,46)
Het eigen risico kan ter plaatse worden afgekocht voor 120 MAD per dag.

Eigen risico bij diefstal in autoklasse C:

– 0 MAD (€ 0,-)

 

Certo EscrowReisgarantie StoVvkr reisgarantie