4 daagse privé tour Agadir – Chegaga


4 daagse privé tour Agadir Chegaga

Ben je op vakantie in Agadir! Combineer het met een reis buiten de havenstad, ontdek Marrakech en de Atlasgebergte, de cultuur van de berberse bevolking, een overnachting in een berber dorp en in de sahara/woestijn van Marokko!

Dag 1:  Agadir  – Marrakech

‘s Ochtends vertrekt de 4×4 vanuit  Agadir richting Marrakech we nemen de snelweg en de rit duurt dan ongeveer 2 tot 2.5 uur. Eenmaal aangekomen in Marrakech gaan we lunchen. Na de lunch krijgt u een lokale gids mee voor ongeveer 4 uur. We bezoeken Djemaa el Fna plein, Koutoubia moskee en minaret. Diner overnachting Hotel.

Dag 2:  Marrakech – Ouarzazate

Vroeg in de morgen na het ontbijt vertrekken we met een 4×4 richting Telouet, langs het prachtige Atlasgebergte van Tizni Tichka (2260m hoogte). Eenmaal aangekomen in Telouet rijden we door richting Ait Ben Hadou op een verharde weg. In Ait Ben Haddou bekijken we de kasbah van Ait Ben Haddou (UNESCO werelderfgoed). Hier houden we een lunch en is er gelegenheid om prachtige foto’s te maken van de omgeving. We maken kennis met de unieke Kasbah en zijn eeuwenoude tradities. We vertrekken daarna naar Ouarzazate. Eenmaal aangekomen in de stad houden we hier het diner en overnachten in het hotel.

Dag 3: Ouarzazate – Agdz – Zagora – Chegaga

Na ontbijt vertrekt de 4×4 vanuit Ouarzazate naar Chegaga. U zal kennis maken met de Draa vallei en haar duizenden prachtige kasbahs en palmbomen. We passeren het dorp Agdz en Zagora en zetten onze tour voort door de vallei van Ouled Brahim Elfaija. We houden een lunch in Bonno een dorp vlak voor M’hamid. Na de lunch rijden we door met als eindbestemming Chegaga. Als we zijn aangekomen op het kamp in Chegaga houden we hier het diner met in gezelschap van een prachtig zonsondergang. We houden hier onze overnachting in een tentenkamp.

Dag 4 Chegaga – lake Iriqui – Taznakht – Taroudant – Agadir

‘s Ochtends houden we het ontbijt en vertrekken we vervolgens via een uniek pad van zandduinen. Tijdens deze tour brengen we een kort bezoek aan de prachtige droge beddingen van de Draa vallei via het meer Iriqui. Vervolgens rijden we langs Foum Zguid en zetten we onze weg voort via Taznakht. Via Taroudant rijden we naar Agadir.  (einde tour)

Op basis van 2 personen.
per persoon vanaf

€ 470,-

Inbegrepen:

 • 4×4 incl chauffeur/ begeleider Nederlandstalig of Engelstalig
 • overnachting riad in Marrakech
 • 1 overnachting hotel in Ouarzazate
 • overnachting tentenkamp in Chegaga
 • Diner en ontbijt

Niet inbegrepen:

 • Kosten drank
 • lunch
 • Kosten bezienswaardigheden (€ 1,- tot € 2,-)

Extra/alternatieve opties 

 • Excursies Quad tocht
 • Bezoek de Majorelle tuinen
 • Bezoek de geurige tuinen van het Bahiapaleis, en de Saaditombes.

Boek nu

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Start Tour (verplicht)

Onderwerp

Aantal personen

Jouw bericht

Certo Escrow

Reisgarantie StoVvkr reisgarantie