3 daagse privé woestijn tour Marrakech – M’hamid – Chegaga

3 daagse privé woestijn tour Marrakech - M'hamid - Chegaga

Dag 1 Marrakech - M'hamid

Allereerst heet de chauffeur je welkom voor de reis naar de woestijn.’s Ochtends vroeg vertrekken we om 8 uur met een 4×4 uit Marrakech naar Ouarzazate via het gebergte Tizi n Tichka (2260 m hoog). We zullen langs de hoge Atlas rijden met zijn magische en prachtige landschappen. Onderweg stoppen we bij het bekende dorpje Ait Ben Haddou en houden hier onze lunch. We bekijken na lunch de kasbah van Ait Ben Haddou (UNESCO werelderfgoed). U heeft de gelegenheid om foto’s te maken.

Daarna vertrekken we richting M’hamid via Ouarzazate. Je zult kennis maken met de Draa vallei en haar duizenden prachtige kasbahs en palmbomen. We passeren het dorp Agdz en Zagora en zetten onze tour voort door de vallei van Ouled Brahim Elfaija. Aangekomen in M’hamid treffen we de laatste maar ook de prachtigste Draa palmentuin en een mooi begin van de woestijn. Vervolgens zullen we richting het kamp vertrekken in de woestijn tegen zonsondergang. Diner en overnachting in de tenten kamp (bivak).

Dag 2  M'hamid – Chegaga

's Ochtends houden we het ontbijt in het kamp en vervolgens vertrekken per 4x4 terug naar het hart van M’Hamid. Hier worden wij verwacht voor een tocht per kameel. Gedurende een uur brengen wij een prachtig bezoek aan de Ksar M’hamid. Waar wij kennis zullen maken met de eeuwenoude tradities.

Kort na de tocht met de kamelen gaan we met een 4x4 naar een van de grootste zandduinen van Marokko genaamd Chegaga. In de schaduw van de palmbomen van de tamariksen houden we onze lunch. Vervolgens zetten we onze weg voort naar Chegaga. Eenmaal aangekomen bij het kamp zullen we genieten van een prachtige zonsondergang. Hier houden wij tevens ons diner en overnachten we in de tenten.

Dag 3
 Chegaga - Foum Zguid - Taznakht – Marrakech

's Ochtends houden we een ontbijt en vervolgens keren we terug naar Marrakech. Terwijl we via een uniek pad van Chegaga door de droge bedding rijden maak je kennis met het droge meer Iriqui , met een fantastisch uitzicht op de Draa vallei. We rijden door richting Foum Zguid en houden hier een lunch. We vervolgen kort daarna onze weg via Taznakht. Hier stoppen wij zodat er gelegenheid is om prachtige foto’s te maken. Wanneer wij klaar zijn met het maken van de foto’s rijden we door naar Marrakech.

Inbegrepen:

 • Privé 4x4 incl. chauffeur begeleider Nederlandstalig of Engelstalig
 • 1 overnachting tentenkamp M'hamid ( diner & ontbijt )
 • 1 overnachting tentenkamp Chegaga ( diner & ontbijt )
 • 1 uur kamelen trek naar het kamp

Niet inbegrepen:

 • Kosten lunch
 • Kosten drankjes
 • Kosten bezienswaardigheden (€ 1,- tot € 2,-)
Aantal personen 2 3 4 5 6
Prijs p.p € 389,00 309,00 269,00 245,00 229,00

Vertrektijden tijdens de tour

Marrakech - M'hamid
Vertrek om 08:00 uur – Aankomst om 17:30 uur
M'hamid – Chegaga
    
Vertrek om 10:00 uur – Aankomst om 15:30 uur
Chegaga -  Marrakech
Vertrek om 08:00 uur – Aankomst om 17:00 uur

Extra informatie

 • De privé tour start vanaf jouw verblijfsplaats in Marrakech
 • Tijdens deze tour hebben wij koffie en foto pauzes
 • Wij bieden de 3 daagse tour Marrakech - M'hamid - Chegaga met een Nederlandstalige of Engelstalige chauffeur/begeleider
 • Het kamp in de woestijn is voorzien van een douche, toilet en comfortable bedden
 • 1 uur wandeling door de kasbah Ait ben Haddou

Boek nu

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Start Tour (verplicht)

Onderwerp

Aantal personen

Jouw bericht

Certo EscrowReisgarantie StoVvkr reisgarantie