3 daagse privé woestijn tour Marrakech – M’hamid – Chegaga

3 daagse privé woestijn tour Marrakech – M’hamid – Chegaga

Dag 1 Marrakech – M’hamid

‘s Ochtendsvroeg vertrekken we om 8 uur met een 4×4 uit Marrakech naar Ouarzazate via het gebergte Tizi n Tichka (2260 m hoog). We zullen langs de hoge Atlas rijden met zijn magische en prachtige landschappen. Onderweg stoppen we bij het bekende dorpje Ait Ben Haddou en hebben hier onze lunch. We bekijken na de lunch de kasbah van Ait Ben Haddou (UNESCO werelderfgoed). Je hebt de gelegenheid om foto’s te maken.

Daarna vertrekken we richting M’hamid via Ouarzazate. Je zult kennis maken met de Draa vallei en haar duizenden prachtige kasbahs en palmbomen. We passeren het dorp Agdz en Zagora en zetten onze tour voort door de vallei van Ouled Brahim Elfaija. Aangekomen in M’hamid treffen we de laatste maar ook de prachtigste Draa palmentuin en een mooi begin van de woestijn. Vervolgens zullen we richting het kamp vertrekken in de woestijn tegen zonsondergang. Het diner en de overnachting zijn in een tenten kamp.

Dag 2  M’hamid – Chegaga

‘s Ochtends ontbijten we in het kamp en vervolgens vertrekken we per 4×4 terug naar het hart van M’Hamid. Hier worden wij verwacht voor een tocht per kameel. Gedurende een uur brengen wij een prachtig bezoek aan de Ksar M’hamid waar wij kennis zullen maken met de eeuwenoude geschriften en tradities. Kort na de tocht met de kamelen gaan we met de 4×4 naar een van de grootste zandduinen van Marokko genaamd Chegaga. In de schaduw van de palmbomen van de tamariksen hebben we onze lunch. Vervolgens zetten we onze weg voort naar Chegaga. Eenmaal aangekomen bij het kamp zullen we genieten van een prachtige zonsondergang. Hier hebben wij tevens ons diner en overnachten we in de tenten.

Dag 3
 Chegaga – Foum Zguid – Taznakht – Marrakech

‘s Ochtends vroeg na de zonsopgang hebben we ons ontbijt en vertrekken we vervolgens via een uniek pad van zandduinen. Tijdens deze tour brengen we een kort bezoek aan de prachtige droge beddingen van de Draa vallei, via het meer Iriqui. Vervolgens rijden we langs Foum Zguid en zetten we onze weg voort via Taznakht waar we zullen lunchen. Tijdens deze route zijn er mogelijkheden om foto’s te maken en voornamelijk tussen Taznakht en Marrakech. Eenmaal aangekomen in Marrakech zijn we bij het einde van de tour.

Inbegrepen:

 • Privé transport +  chauffeur / begeleiding Nederlands-, Engels- of Franstalig
 • 1 overnachting in een tentenkamp in M’hamid incl. diner en ontbijt
 • 1 overnachting in een tentenkamp in Chegaga incl. diner en ontbijt
 • 1 uur kamelen trek naar het kamp

Niet inbegrepen:

 • Kosten lunch
 • Kosten drankjes
 • Kosten bezienswaardigheden (€ 1,- tot € 2,-)
Aantal personen23456
Prijs p.p €389,00309,00269,00245,00229,00

Vertrektijden tijdens de tour

Marrakech – M’hamid
Vertrek om 08:00 uur – Aankomst om 17:30 uur
M’hamid – Chegaga
    
Vertrek om 10:00 uur – Aankomst om 15:30 uur
Chegaga –  Marrakech
Vertrek om 08:00 uur – Aankomst om 17:00 uur

Extra informatie

 • De privé tour start vanaf jouw verblijfsplaats in Marrakech
 • Tijdens deze tour hebben wij koffie- en fotopauzes
 • Het kamp in de woestijn is voorzien van een douche, toilet en comfortable bedden
 • 1 uur wandeling door de kasbah Ait ben Haddou

Boek nu

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Start Tour (verplicht)

Onderwerp

Aantal personen

Jouw bericht

Certo EscrowReisgarantie StoVvkr reisgarantie