Tours

Tours door Marokko

Agadir

is een prachtige havenstad en wordt beschouwd als een regionale hoofdstad. De stad Agadir ligt ten zuiden van het Atlasgebergte van Marokko. De stad Agadir staat al geruime tijd bekend als een populaire toeristenbestemming, vanwege de moderne opbouw, geschiedenis en klimaat.
In de baai ligt een brede zandstrand wat watersport uiteraard geschikt maakt. In de stad staan vele prachtige hotels met fantastische uitzicht, winkels, horeca-zaken en nachtclubs. Ook zijn er in deze stad diverse vakantieparken met comfortabele accomodaties voor ieders budget en natuurlijk niet te vergeten een superieure Marokkaanse gastvrijheid.

Bent u op vakantie in Agadir! Combineer het met een reis buiten de havenstad, ontdek de Atlasgebergte, de cultuur van de berberse bevolking, een overnachting in een berber dorp en in de sahara/woestijn van Marokko!

✓ Boek uw reis inclusief Nederlandstalige begeleiding

Tours vanuit Agadir

Marrakech: 

Deze legendarische stad, één van de vier keizerlijke steden van Marokko samen met Fez, Meknes en Rabat, heeft het land zijn naam gegeven. Het is een authentieke stad, die goed bewaard is gebleven. Marrakech ligt aan de voet van het Atlasgebergte en is daardoor schitterend gelegen. Marrakech staat onder andere bekend om het “Djemma el Fna” plein en de Ben youssef medersa. Door Marrakech wandelen is een verbazingwekkende belevenis op zichzelf. Overal in de kleine, nauwe straatjes en pleinen vind je de souks, waar werkplaatsen voor vele soorten kunstvaardigheid te vinden zijn. Marrakech is ook een toplocatie voor uw vakantie, daar naast kan je ook vele excursies of meerdaagse rondreizen boeken.

✓ Boek uw reis inclusief Nederlandstalige begeleiding

Tours vanuit Marrakech

Ouarzazate: 

Ouarzazate is een pracht stad gelegen aan het zuiden van Marokko. Ontdek in deze stad eeuwenoude rijkdommen die al jaren meegaan in de geschiedenis. De naam Ouarzazate komt van een Berberse uitdrukking die ‘zonder lawaai’ of ‘zonder drukte’ betekent. De stad is een favoriete halteplaats voor toeristen die op weg zijn naar de Sahara. Ouarzazate is een rustige provinciestad met brede straten, vele hotels en diverse parken en tuinen. De Atlas filmstudio’s liggen op 6 km afstand van Ouarzazate. Dit is een studiocomplex dat zich over meer dan 30.000 m² woestijn uitstrekt. Ook zijn er in deze stad vele Kashbahs te vinden een van de belangrijkste is de Kasbah Taourirt.

Bent u op vakantie in Ouarzazate! Combineer het met een reis buiten de filmstad, ontdek de Atlasgebergte, de cultuur van de berber bevolking, een overnachting in een berber dorp en in de sahara/woestijn van Marokko!

✓ Boek uw reis inclusief Nederlandstalige begeleiding

Tours vanuit Ouarzazate

De meest bekende en erkende steden van Marokko zijn ongetwijfeld de vier koningssteden: Fes, Marrakech, Meknes en Rabat. Fes is de culturele en spirituele hoofdstad van Marokko en bestaat uit drie delen: Fes el Bali, Fes en Jedid en een modern gedeelte. Het oude centrum van Fes staat op de UNESCO werelderfgoed lijst.

Marrakech is de stad waar bergbewoners en nomaden elkaar hebben ontmoet. Hier vochten ooit de machtigste koningen en verkochten handelaren hun handelswaar. Marrakech wordt ook vaak de parel van het zuiden genoemd en is zeker het bezoek waard. De bezienswaardigheden die wij aanraden zijn; de Koutoubia moskee, de Medersa Ben Youssef, de prachtige tuinen en paleizen en zeker niet te vergeten Djemma el Fna één van de bekendste pleinen van Marokko.

De stad Meknes ligt 50km van Fes en is bekend om de vele monumenten en paleizen die in de stad te vinden zijn. De Bab Al-Mansour poort is zeker een aanrader om te bezoeken als je in Meknes bent. De ommuurde stad staat tevens op de UNESCO werelderfgoed lijst.

✓ Boek uw reis inclusief Nederlandstalige begeleiding

Tours vanuit Fés

Certo Escrow

Reisgarantie StoVvkr reisgarantie