Reizen op maat
Vast contactpersoon
Unieke locaties
Vriendelijk personeel
100% verzekerd op reis
Direct contact?    072 303 48 01
Algemene voorwaarden

Reis door Marokko en de lokale bevolking

Wij zijn voorstander van lokaal gefabriceerde consumptiemiddelen. Probeer daarom het lokale eten en drinken eens uit. Vermijd zoveel mogelijk de westerse ketens, maar bezoek een authentiek restaurant. Ook al geeft de lokale bevolking niet altijd het goede voorbeeld, belast de natuur niet met jouw afval.
Wil je de lokale kinderen een cadeautje geven, probeer dan geld te vermijden. Geef ze liever een bal, potloden of gebruikte kleding.

Reizen Op Maat

Comfortabel, veilig en avontuurlijk reizen is jouw wens. Reis door Marokko organiseert al vele jaren ‘comfortuurlijke’ Reizen Op Maat. Onze ervaren reisspecialisten stellen reizen samen voor ondernemende en avontuurlijk ingestelde mensen die veilig en comfortabel onze niet-alledaagse bestemmingen willen bereizen. Reizen Op Maat is veel persoonlijker en zal meer als een belevenis worden ervaren en hoeft zeker niet duurder te zijn dan het reizen in een groep. Heb je een interessante reis gevonden, maar wil je voorafgaande aan de boeking een en ander in een reisschema uitgewerkt zien, vraag dan gerust een offerte aan. Je doet dit het beste per e-mail naar info@reisdoormarokko.nl. Ons streven is jouw reiswensen binnen 24 uur om te zetten in een offerte. Wij wensen je veel plezier met het samenstellen van jouw Reis Op Maat.

Groepsreizen Op Maat

Ook voor individuele groepen heeft Reis door Marokko vele mogelijkheden. Zo kunnen we jouw studiereis, schoolreis, bedrijfsuitje (incentive) of familiereis tot een onvergetelijke ervaring maken. Reis door Marokko heeft veel ervaring met het op maat maken van individuele groepsreizen.

Ook ons 4 koningstedenprogramma is zeer geschikt voor groepsreizen. Ook voor autoreizen kunt je bij ons terecht. Zo organiseren wij jouw verblijf tijdens de reis. Wees dus niet bang om je bijzondere aanvraag bij ons in te dienen! Geef jouw wensen aan ons door en we gaan aan de slag om je groep een prachtige reis te laten beleven.

De factuur en de (aan-)betaling

Na het boeken van een reis ontvang je een factuur. Een aanbetaling van 30% dient binnen 10 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Indien de overeenkomst binnen 6 weken voor de dag van vertrek tot stand komt, moet per ommegaande de gehele reissom worden voldaan.
Op het moment dat het (aanbetaalde) bedrag is ontvangen, beschouwt ReisdoorMarokko dit als definitieve boeking. Tevens gaan we ervan uit dat de reisvoorwaarden gelezen en geaccepteerd zijn.
Degene die de reis boekt, is hoofdelijk aansprakelijk voor de totale reissom voor zichzelf en alle andere deelnemers die met dezelfde boeking meegaan. Alle correspondentie wordt gevoerd via het adres van de hoofdboeker.
De reiziger is verplicht om persoonlijke omstandigheden die van invloed kunnen zijn op de reis, zoals ziekte, medicijngebruik en handicap, bij boeking kenbaar te maken.

Restant reissom?

Het restant dient 4 weken voor de aanvangsdatum van de reis te worden voldaan. Indien de gehele reissom niet binnen deze termijn is voldaan, dan beschouwt ReisdoorMarokko de boeking als geannuleerd. Hieraan zijn kosten verbonden. Wanneer je binnen 4 weken voor vertrek boekt, dien je de gehele reissom in een keer over te maken. In de totale reissom is alles inbegrepen wat is opgenomen bij “inclusief” in de reisbeschrijving van de betreffende reis.

Prijswijzigingen

De verkoopprijzen van onze reizen kunnen veranderen gedurende het jaar, doordat de wisselkoers van lokale valuta wisselt ten opzichte van de euro.

Annulering

Annulering van de reisovereenkomst door de reiziger dient schriftelijk te geschieden. Als annuleringsdatum geldt de ontvangstdatum van de brief. Indien een definitieve boeking tot 28 dagen voor vertrek wordt geannuleerd, dan ben je het aanbetalingsbedrag (30%) verschuldigd. Bij annulering van 28 tot 15 dagen voor vertrek ben je 50% van de totale reissom verschuldigd. Bij annulering binnen 15 dagen voor vertrek ben je 100% van de totale reissom verschuldigd.

Garantie geregeld | STO-reisgarantie

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Reis door Marokko gebruik van de STO-reisgarantie op al haar pakketreizen (behalve losse accommodaties, de dag- en halve dag excursie’s en korte tours). De Stichting Take Over (STO) zal in geval van faillissement van Reis door Marokko ervoor zorgen, afhankelijk in welke fase van de reis je je bevindt, dat je jouw geld terug krijgt, jouw reis kunt vervolgen of naar huis kunt reizen.

Om dit te kunnen realiseren maakt de STO gebruik van een derdengeldenregeling.

Als reiziger betaal je de reissom niet aan Reis door Marokko maar betaal je deze aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Certo Escrow, een door de Nederlandsche Bank vrijgestelde betaaldienstverlener, beheert deze stichting.

Wanneer Reis door Marokko voor het einde van jouw reis niet in surseance van betaling komt of failliet gaat wordt jouw geld 1 dag na afloop van jouw reis vrijgegeven aan Reis door Marokko. Mocht Reis door Marokko voor het einde van jouw reis in surseance van betaling terecht komen of failliet gaan dan gaan jouw reisgelden naar STO. Zo kunnen schuldeisers niet bij jouw geld.

Indien je nog niet op reis bent ontvangt je de betaalde reissom terug. Wanneer je reeds onderweg bent zal de STO ervoor zorgen dat je ofwel het rechtmatige deel van jouw reissom terug krijgt, dat je je reis af kan maken of dat je naar huis kunt terug keren.

Jouw boeking en procedure

Nadat je van Reis door Marokko een boekingsbevestiging en factuur hebt ontvangen, ontvangt u van Certo Escrow per e-mail een uitnodiging met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Je wordt gevraagd in te loggen op het beveiligde gedeelte van de website van Certo Escrow. Na bevestiging van de uitnodiging kun je direct overgaan tot betaling. Je kunt indien je niet aan internetbankieren doet, ook een overboeking doen.

Afhankelijk van het tijdstip van boeking krijg je een verzoek tot betaling van de aanbetaling en later tot betaling van het restant van de reissom of tot betaling van de hele reissom in één keer als je kort voor vertrek boekt. Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek betaald dient te zijn aan de Stichting Derdengelden STO Garant.

Het e-mailadres waar de uitnodiging tot betaling naar wordt verstuurd is hetzelfde als waarop je deze mail van ons ontvangt.

Het volledige bedrag dient voor vertrek op de rekening te staan van Stichting Derdengelden STO Garant. Indien hieraan niet is voldaan, behoudt Reis door Marokko zich het recht voor om de geboekte reis te annuleren, waarbij de annuleringsbepalingen worden toegepast.

Controleer de gegevens goed als je bent ingelogd bij STO Garant, met name de datum van het einde van het arrangement is van belang.Betaling Dagexcursies.

 

Betaling Dagexcursies

Alle dag tours/ excursies van ReisdoorMarokko.nl vallen niet onder de garantieregeling en worden rechtstreeks aan Reis door Marokko specialist voldaan. Je krijgt de betaalgegevens via de e mail toegestuurd na je boeking. Het bedrag dient binnen acht (5) dagen na je boeking voldaan te zijn.

Annuleringsvoorwaarden

Je kunt jouw reis annuleren. Dit dient je altijd schriftelijk of per e-mail te doen. Reis door Marokko specialist hanteert de volgende annuleringskosten. Ons advies is om een annuleringsverzekering af te sluiten zodat jouw kosten gedekt zijn als je onverhoopt toch moet annuleren.

  • Tot acht weken voor vertrek 30% van de reissom (jouw aanbetaling)

  • Tussen acht weken en zes weken voor vertrek 50% van de reissom

  • Tussen zes weken en vier weken voor vertrek 75% van de reissom

  • Vier weken voor vertrek 100% Volledige reissom