Reizen op maat
Vast contactpersoon
Unieke locaties
Vriendelijk personeel
100% verzekerd op reis
Direct contact?    072 303 48 01
Hoe wij werken

Het is eigenlijk simpel; Reis door Marokko maakt jouw reis mogelijk!

 

Jij...

 • vindt een reis op de website dat aan al je wensen voldoet. Dat kan heel goed! Het enige wat je hoeft te doen is direct te boeken.
 • ziet een reis waar je wat vragen over hebt of die je iets wil aanpassen. Dat kan uiteraard door contact met ons op te nemen.
 • wilt meerdere Reis door Marokko tours en/of excursies combineren? Voeg ze toe aan jouw Reis door Marokko, voeg eventuele opmerkingen toe en vraag jouw samengestelde reis aan! Binnen 24 uur heb jij jouw offerte in je mailbox! 
 • hebt speciale wensen, iets te vieren, een tof idee, of geen idee waar je moet beginnen? Wij begrijpen dat reiswensen per persoon verschillen en hebben veel ervaring met reizen op maat. Vul je voorkeuren en wensen in via dit formulier en wij gaan er mee aan de slag! Wij streven er naar je binnen 24 uur een reisplan te sturen.
 • wilt alleen een veilige, comfortabele auto huren? Ook dat is mogelijk. Kijk hier hoe jij op je eigen tempo op avontuur kan door Marokko! Wij kunnen ook transfers voor je regelen, van en naar het vliegveld in Marrakech. 
 • wilt naar Marokko en hebt geen enkel idee over de invulling….neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag op weg. 

Wij…

 • halen je op bij het vliegveld of je accommodatie (je adres of vluchtgegevens geef jij van te voren aan ons door).
 • werken met ervaringsdeskundigen/lokale mensen voor de échte Marokko beleving.
 • organiseren alles rondom jouw wensen.
 • hebben veel ervaring met individuele, familie- kindvriendelijke en andere groepsreizen.
 • staan open voor feedback, tips & opmerkingen. We werken continue aan het verbeteren van onze tours en excursies en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.
 • worden er heel blij van als jij je unieke avontuur in Marokko beleeft!


Persoonlijk reisadvies thuis of op locatie

Marokko, een prachtige bestemming. Niet al te ver weg maar toch waan je je in een compleet andere wereld. Marokko met haar prachtige natuur, mooie kusten, hoge bergen, gastvrije inwoners en een rijke geschiedenis. Ben je op zoek naar een uitdagend programma maar ben je daar te druk voor? Wil je hulp bij een waanzinnige invulling van jouw reis? Zie je door de bomen het bos niet meer en zou je je graag laten adviseren door echte Marokko kenners? Kies dan voor een persoonlijk reisadvies voor jouw reisgezelschap, thuis of op locatie. Neem contact met ons op en maak nu een vrijblijvende afspraak.


Het enige dat jij hoeft te doen is je vliegtickets boeken!

Heb je nog vragen? Wij houden van persoonlijke contact én praten graag over Marokko.. Bel met een van onze reisspecialisten, mail ons wanneer het jou uit komt, of kom langs op ons gezellige kantoor in Alkmaar! 

De meest gestelde vragen en handige tips hebben wij trouwens verzameld. Bekijk op deze pagina of jouw vraag er ook tussen staat!

 

En hier lees je de ervaringen van reizigers die jou voor zijn gegaan.