Reizen op maat
Vast contactpersoon
Unieke locaties
Vriendelijk personeel
100% verzekerd op reis
Direct contact?    072 303 48 01

Voor wie Marokko wilt ontdekken

Specialist

We bestaan sinds 2008 en hebben een kantoor in Zuid-Marokko en het Noord-Hollandse Alkmaar. We bestaan 11 jaar! In al die jaren hebben wij honderden reizigers en avonturiers het echte Marokko laten beleven.   

Persoonlijk

We zijn een kleinschalige organisatie en houden van persoonlijk. Persoonlijk contact, maar ook  reizen samenstellen aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Uiteraard zijn we aangesloten bij STO en VvKR.

Passie

En ja… natuurlijk houden we van Marokko! We praten er de hele dag over, zijn er graag, blijven nieuwe dingenontdekken en het liefst laten we jou authentiek Marokko zien.

Hafid aan het woord: "Ik wil andere Nederlanders/toeristen dit deel van Marokko laten zien."

Marokko is een land met grote diversiteit aan cultuur en natuur en bijna nergens vind je grotere contrasten. Het ene moment lig je in de zee, twee dagen later kun je chillen in de zandduinen van de Sahara. Je kunt eten in de hipste restaurants, dansen in moderne clubs in Marrakech en naar kleine berber- en woestijndorpen waar mensen back to basic leven en het traditionele ambachtswerk nog te zien is.

In 2008 ben ik naar Marokko gegaan. Niet om, zoals gewoonlijk, een paar weken bij familie in zuid-Marokko te verblijven, maar om Marokko echt opnieuw te leren kennen. Een jaar lang heb ik gereisd van woestijn naar koningssteden, van de Atlasgebergtes naar de kusten. Ik heb nomaden ontmoet en met verschillende stammen geleefd. Inmiddels spreek ik verschillende dialecten en heb een groot netwerk in Marokko. Tijdens mijn reizen en avonturen ontstond mijn levensdoel: Ik wil andere Nederlanders/toeristen dit deel van Marokko laten zien. Het Marokko dat nog te ontdekken valt. Op m’n laptop ben ik destijds Reis door Marokko begonnen. Mijn auto toen heeft zoveel kilometers gemaakt dat ik deze helemaal kapot heb gereden.

Inmiddels is Reis door Marokko een bekende naam in Nederland én Marokko. De jarenlange investering om Marokko in al haar facetten te leren kennen heeft er toe geleid dat het na 5 jaar een gevestigde reisorganisatie is geworden. Dat is vooral te danken aan een uitgebreid lokaal netwerk, de Engels of Nederlands sprekende gidsen en de beschikking over meerdere transportmiddelen.

Reis door Marokko is kleinschalig gebleven in het persoonlijk contact want de wensen van reizigers blijven centraal staan.
Met trots stel ik je tot slot voor aan het team van Reis door Marokko.

Groeten, Hafid

Reis door Marokko team

Tijdlijn Reis door Marokko