Reizen op maat
Vast contactpersoon
Unieke locaties
Vriendelijk personeel
100% verzekerd op reis
Direct contact?    072 303 48 01
Betaalinformatie

Nadat je van Reis door Marokko een boekingsbevestiging en factuur hebt ontvangen, ontvang je van STO Garant per e-mail een uitnodiging met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Je wordt gevraagd in te loggen op het beveiligde gedeelte van de website van STO Garant. Na bevestiging van de uitnodiging kun je direct overgaan tot betaling. Je kunt, indien je niet aan internetbankieren doet, ook een overboeking doen.

Afhankelijk van het tijdstip van boeking krijg je een verzoek tot betaling van de aanbetaling en later tot betaling van het restant van de reissom of tot betaling van de hele reissom in één keer als je kort voor vertrek boekt. Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek betaald dient te zijn aan de Stichting Derdengelden STO Garant.

Het e-mailadres waar de uitnodiging tot betaling naar wordt verstuurd is hetzelfde als waarop je deze mail van ons ontvangt.

Het volledige bedrag  dient voor vertrek op de rekening te staan van Stichting Derdengelden STO Garant. Indien hieraan niet is voldaan, behoudt Reis door Marokko zich het recht voor om de geboekte reis te annuleren, waarbij de annuleringsbepalingen worden toegepast.

Controleer de gegevens goed als je bent ingelogd bij STO Garant, met name de datum van het einde van het arrangement is van belang. 

STO Garant